Instrumentar implante Quattro

Implantele Quattro se pot insera atat manual cu surubelnita sau cu motor electric (fiziodispenser) cu piesa contraunghi.

Pentru acest tip de implante va recomandam urrmatorul insturmentar, in functie de modalitatea de insertie, manuala sau cu piesa contra-unghi (fiziodispenser, motor electric).

Pentru inserite manuala a implantelor

1. Maner inseritor Quattro

2. Inseritor manual Quattro

Pentru insertia cu piesa contraunghi

1. Inseritor Quattro piesa contraunghi de 23mm sau 33mm

2. Freza predrilling de 1.4mm diametru – doar pentru implante de cu grosimea mai mare de 1.6 mm si recomandata se folosi in locatii unde osul cortical este mai gros de 1.5mm – 2mm.

Pentru implantele din seria Quattro Mini sau Micro avem un al tip de conexiune, din acest motiv insertorul este diferit decat la celelelate implante Quattro. Totusi, atat manerul pentru inseritorul manual cat si freza de pre-drilling sunt aceleasi, astfel ca se pot folosi toate modelele de implante Quattro cu un minim de instrumente.

Pentru inserite manuala a implantelor

1. Maner inseritor Quattro ( acelasi tip)

2. Inseritor manual QuattroMini

Pentru insertia cu piesa contraunghi

1. Inseritor Quattro mini/micro piesa contraunghi de 23mm sau 33mm

2. Freza predrilling de 1.4mm diametru – doar pentru implante de cu grosimea mai mare de 1.6 mm, este optionala si recomandata se folosi in locatii unde osul cortical este mai gros de 1.5mm – 2mm.