Politică de rambursări și returnări

Politica noastră de rambursare și returnare durează 30 de zile. Dacă au trecut 30 de zile de la achiziție, nu vă putem oferi o rambursare completă sau un schimb.

Pentru a fi eligibil pentru retur, articolul dvs. trebuie să fie nefolosit și în aceeași stare în care l-ați primit. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original.

Pentru a finaliza returnarea, avem nevoie de o chitanță sau o dovadă de cumpărare. Vă rugăm să nu trimiteți achiziția înapoi producătorului.

Rambursări

Odată ce returnarea dvs. este primită și inspectată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit articolul returnat. De asemenea, vă vom anunța cu privire la aprobarea sau respingerea rambursării dvs.

Dacă sunteți aprobat, rambursarea dvs. va fi procesată și un credit va fi aplicat automat cardului dvs. de credit sau metodei inițiale de plată, într-un anumit număr de zile.

Rambursări întârziate sau lipsă

Dacă nu ați primit încă o rambursare, mai întâi verificați din nou contul dvs. bancar.

Atunci, contactați compania dvs. de card de credit, poate dura ceva timp până când rambursarea dvs. este publicată oficial.

În continuare, contactați banca dvs. Există adesea un anumit timp de procesare înainte ca o rambursare să fie postată.

Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit rambursarea, vă rugăm să ne contactați la ”contact (at) orthoprofile.com

Articole cu reducere

Numai articolele cu preț obișnuit pot fi rambursate. Articolele de vânzare nu pot fi rambursate.

Înlocuiri

Înlocuim articolele numai dacă sunt defecte sau deteriorate. Dacă trebuie să îl schimbați cu același articol, trimiteți-ne un e-mail la {contact( at )orthoprofile.com} și trimiteți articolul dvs. la adresa noastra din sectiunea contact.

Cadouri

Dacă articolul a fost marcat ca cadou atunci când a fost cumpărat și expediat direct către dvs., veți primi un credit cadou pentru valoarea returnată. Odată ce articolul returnat este primit, vi se va trimite prin poștă un certificat cadou

Expedierea retururilor

Pentru a vă returna produsul, trebuie să vă trimiteți produsul la sediul firmei noastre, adresa o gasiti in sectiunea contact. Veți fi responsabil pentru plata propriilor costuri de transport pentru returnarea articolului. Costurile de transport sunt nerambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul transportului de retur va fi dedus din rambursare. În funcție de locul în care locuiți, timpul necesar pentru ca produsul dvs. schimbat să ajungă la dvs. poate varia. Dacă returnați articole mai scumpe, vă recomandăm să utilizați un serviciu de expediere urmăribil sau să cumpărați o asigurare de transport. Nu vă garantăm că vom primi articolul returnat.