Termeni și condiții

Orthoprofile.com este proprietatea:

Orthoprofile SRL

RO 21088022

J12/718/2007

Luis Pasteur 60, et.1, Cluj Napoca

Tel 0264430810

email: [email protected]

Acest site este deținut de către ORTHOPROFILE SRL, care vă oferă dreptul de a-l utiliza doar prin acceptarea acestor Termeni și Condiții. Accesând și utilizând site-ul vă oferiți automat acordul pentru respectarea Termenilor și Condițiilor. Ne menținem dreptul de a modifica Termenii și Condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site. De aceea vă recomandăm să citiți acestă secțiune ori de câte ori accesați site-ul. Clientul are obligația de a respecta întocmai Termenii și Condițiile de pe site valabili la data accesării, utilizării sau plasării unei comenzi.

Întregul conținut al acestui site este proprietatea exclusivă a ORTHOPROFILE SRL. Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea sau modificarea, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site, fără permisiunea expresă acordată de către ORTHOPROFILE SRL.

Accesul pe site în vederea efectuării unei comenzi este permis oricărui vizitator.

Cumpărătorul își asumă obligația de a furniza informațiile care îi sunt solicitate în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.

După plasarea comenzii cu respectarea tuturor pașilor prin care veți fi ghidați, veți primi un email de confirmare a comenzii, care atestă dacă produsul este în stoc și care este durata estimată de livrare la adresa comunicată. Prețurile afișate pe site includ TVA, conform legislației în vigoare.

Plata se poate face prin oricare dintre următoarele modalități:

– online, cu cardul, prin sistemul Netopia mobilPay

– plata ramburs, doar in România

Factura pentru produsele comandate va fi trimisă în format tipărit cu ocazia livrării produselor comandate.

Produsele cumparate prin intermediul ORTHOPROFILE sunt noi, in ambalaje originale si beneficiaza de garantie, conform prevederilor legale in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Termenul de garantie decurge din momentul facturarii produsului.

Garantia este valabila doar pe teritoriul Romaniei, cu exceptia situatiilor cand se precizeaza altfel in certificatul de garantie comerciala.

Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in certificatul de garantie emis de catre Producator/Importator sau Vanzator, acesta garantează Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a bunurilor si serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru o perioada de 24 luni de la data emiterii facturii de vanzare. Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.

EXPEDIERE & LIVRĂRI  

Livrarea se face cu curierul rapid cu un timp mediu de livrare de 48 de ore. In cazul in care apar probleme in livrarea la timp a produselor, clientul va fi contactat telefonic sau pe email.

Comenzile din România trimise prin curier pot necesita o semnătură la livrare.

Vă rugăm să verificați adresa pe care o furnizați pentru a vă asigura că este corectă, deoarece nu vom fi responsabili pentru comenzile expediate către adrese incorecte.

Produsele comandate pot fi ridiciate si personal de la sediul companiei din Cluj Napoca, str. Luis Pasteur nr.60 etaj.1

RETURNĂRI & SCHIMBĂRI 

Comenzile pot fi anuate iar returul produselor cade exclusiv in responsbilitatea clientului. Produsele returnate trebuie sa fie ambalate in ambalajul intitial si sa nu prezinte urme de desfacere sau desigilare.

Persoana fizică este responsabilă să acopere costurile de transport pentru returnări. Vă rugăm să includeți numărul dvs. de comandă, altfel comanda dvs. nu poate fi identificată și procesată.

Pentru orice obiect deteriorat din cauza transportului, vă rugăm să ne anunțați în termen de 5 zile de la primire și vom aranja cu plăcere ca produsele să fie înlocuite sau restituiti banii in cazul platii cu cardul.

Vă rugăm să vă asigurați că trimiteți înapoi articolul dvs. întrucât nu vom accepta responsabilitatea pentru coletele lipsă.

Vă rugăm să acordați până la 7 zile lucrătoare pentru ca schimbul dvs. să fie procesat.

POLITICA DE RAMBURSARE

Politica noastră durează 30 de zile. Dacă au trecut 30 de zile de la achiziționarea dvs., din păcate, nu vă putem oferi rambursare sau schimb.

Pentru a fi eligibil pentru o returnare, obiectul dvs. trebuie să fie neutilizat și în aceeași condiție în care l-ați primit. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original.

Pentru a finaliza returnarea dvs., avem nevoie de o dovadă a achiziției.

RESTITUIRI 

Odată ce returnarea dvs. este primită și inspectată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit articolul returnat.

Dacă restituirea a fost aprobata, atunci rambursarea dvs. va fi procesată si veti primi banii pe card daca plata a fost facuta cu cardul sau metodei originale de plată, într-o maxim 30 de zile.

Costurile de transport nu sunt rambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul transportului de retur va fi dedus din rambursare.

Dacă nu ați primit încă o rambursare, verificați mai întâi contul dvs. bancar.

Apoi contactați compania dvs. de carduri de credit, poate dura ceva timp până când rambursarea dvs. va fi înregistrată oficial.

Apoi contactați banca. De multe ori există o perioadă de procesare înainte de a fi înregistrată o rambursare.

Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit rambursarea dvs., contactați-ne la [email protected]

SCHIMBURI 

Înlocuim articolele numai dacă sunt defecte sau deteriorate. Dacă trebuie să îl schimbați pentru același articol, trimiteți-ne un e-mail la [email protected] și trimiteți produsul la:

ORTHOPROFILE SRL

Adresa: Luis Pasteur 60, et.1, Cluj Napoca

Vă rugăm să includeți numărul dvs. de comandă, altfel comanda dvs. nu poate fi identificată și procesată. În funcție de locul în care locuiți, timpul poate dura pentru ca produsul dvs. schimbat să ajungă la dvs., poate varia.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Avem obligația de a administra datele personale furnizate de către cumpărător, în condiții de siguranță și numai în scopurile specificate legate de livrarea produselor, probleme legale sau în scopuri comerciale.

Plasarea unei comenzi sau abonarea la newsletter-ul nostru reprezintă acordul dvs. referitor la politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal. Plasarea unei comenzi online reprezintă consimțământul dvs. de a reține unele date personale necesare procesării și livrării produselor comandate: nume, prenume, adresă e-mail, număr de telefon, adresă. Prin plasarea unei comenzi vă dați în același timp acordul ca date referitoare la cardul sau contul dvs. bancar să fie împărtășite cu partenerii noștrii de plăți securizate MobilPay în vederea procesării tranzacției. Similar, numărul de telefon, adresa de e-mail și adresa de livrare vor fi distribuite firmelor de curierat în vederea livrării produselor, care au posibilitatea de a vă contacta telefonic sau prin e-mail în chestiuni legate de livrarea produselor. Nu ne asumăm nicio răspundere în numele partenerilor noștri de plată și a firmelor de curierat.

Abonarea la newsletter

Prin abonarea la newsletter vă dați acordul de a reține unele date pe care vi le solicităm cum ar fi: nume, prenume și adresă de e-mail. Nu vom împărți aceste date cu terți fără acordul dumneavoastră. În momentul abonării vă dați acordul de a fi contactat prin e-mail în legătură cu lansarea de produse noi, colecții, oferte, concursuri sau evenimente.  Dacă vă răzgândiți, vă vom oferi oportunitatea de a vă dezabona de la serviciile noastre oricând doriți. Fiecare e-mail primit va conține un link automat de dezabonare.

Colectăm informații despre traficul de pe site, vânzări și alte informații comerciale care pot fi distribuite unor terțe platforme de publicitate în vederea îmbunătățirii experienței de cumpărături online.

În cele din urmă, putem utiliza informațiile dvs. personale pentru studii interne de marketing și demografice, împreună cu date non-personale pentru a monitoriza comportamentul online al clienților noștrii în vederea îmbunătățirii în mod consecvent a site-ului.

Dacă aveți întrebări legate de politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal vă rugăm să ne contactați la [email protected]