NemoScan

NemoStudio este o suita de aplicații stomatologice pentru planificarea tratamentului 2D si/sau 3D în: ortodonție, estetică dentară, implantologie și chirurgie ortognată. Cel mai important lucru obținut prin utilizarea acestor aplicații este predictibilitatea tratamentelor printr-o planificare exactă și stabilirea unor scopuri de tratament clare și precise.

NemoScan

Poate în nici o altă situație nu este mai utilă planificarea digitală decât în implantologia orală.

Fiind o procedură destul de complexă, plasarea unui implant dentar are constrângeri biologice (calitatea osului existent în situl de implantare) și de poziționare (pentru o protezare facilă și corectă). NemoScan va ajută foarte mult în a stabili poziția implantului luând în considerare toate aceste constrângeri, dar și să puteți efectiv transpune în practică acest lucru cu ajuorului unui ghid chirurgical.

Chirurgie ghidată.

NemoScan acoperă toate aspectele diagnostice ale implantului și vă permite să planificați proteza definitivă.

Algoritm de lucru in 6 pași.

Evaluarea stării osoase / Diagnosticul și prognosticul dentar. Planificarea extractiilor. Planificarea protetică. Planificarea implanturilor. Planificarea reconstrucției osoase sau a alternativelor. Planificarea țesuturilor moi..

De la planificare la practică.

Utilizarea ghidurilor chirurgicale vă permite să transferați exact ceea ce a fost planificat clinicii, permițând poziționarea implanturilor în poziția tridimensională perfectă atât din punct de vedere funcțional, cât și din punct de vedere estetic.

Utilizarea acestor funcționalități vă aduce o serie întreagă de beneficii:

Siguranța.

Garantarea poziționării optime a implanturilor, minimizând orice posibilitate de eșec.

Eficiența.

Planificarea cu precizie a poziției implanturilor poate ajuta la reducerea numărului de atașamente, cu o nevoie redusă de grefe și intervenții chirurgicale mai puține. Acesta va reduce numărul de întâlniri și poate ajuta la economisirea costurilor de laborator.

Fiabilitate.

NemoScan vă ajută să găsiți o poziție fezabilă pentru implantul dumneavoastră în locații mai complexe și cu o nevoie redusă de grefe. Există, de asemenea, un control complet al poziției structurilor anatomice sensibile apropiate de implant.

Încărcare imediată.

Planificarea digitală a protezei oferă posibilitatea de a permite o încărcare imediată, cu condiția ca cazul să permită acest lucru.

Comunicarea facilă cu pacientul.

Explicați în mod clar diagnosticarea și tratamentul, pacientul dvs. va înțelege perfect o imagine 3D a anatomiei sale și planificarea 3D a implanturilor și a proteticii.