NemoCast

NemoStudio este o suita de aplicații stomatologice pentru planificarea tratamentului 2D si/sau 3D în: ortodonție, estetică dentară, implantologie și chirurgie ortognată. Cel mai important lucru obținut prin utilizarea acestor aplicații este predictibilitatea tratamentelor printr-o planificare exactă și stabilirea unor scopuri de tratament clare și precise.

NemoCast

Atunci când aveți disponibile înregistrări 3D ale pacienșilor ( scanari 3D ale arcadelor dentare și CBCT) puteți folosi NemoCast

Fiind o procedură destul de complexă, plasarea unui implant dentar are constrângeri biologice (calitatea osului existent în situl de implantare) și de poziționare (pentru o protezare facilă și corectă). NemoScan va ajută foarte mult în a stabili poziția implantului luând în considerare toate aceste constrângeri, dar și să puteți efectiv transpune în practică acest lucru cu ajuorului unui ghid chirurgical.

La revedere gips!

Cu NemoCast toate modelele vor fi stocate digital, cu toate beneficiile care le implică. Programul vă permite să vizualizați modelele într-un mod convenabil pentru modelele ortodontice și pacient: laterale, frontale, ocluzale și articulate.

Aloritm de lucru în 8 pași:

Orientarea modelelor.Identificarea planului ocluzal.Puncte de contact.Segmentarea dinților.Identificarea axei dentare și a rădăcinilor.Calculul planului Andrews.Poziția finală a dinților.Succesiune de mișcare.

Controlul si predictibilitatea tratamentului.

Veți putea suprapune modele pentru a evalua progresul și rezultatul tratamentului.

De la planificare la performța clinică: alignere și brackeți.

Software-ul vă permite să transferați planificarea în gura pacientului cu precizie prin utilizarea atât a bracketilor cât și a alignerelor.

Cu NemoCast veți avea foarte multe beneficii directe și indirecte:

Precizia și rapiditatea măsurătorilor.

Modelul convertit într-un fișier digital 3D este analizat practic cu cea mai mare precizie. În cazul alignerelor mișcarea dintelui poate fi prezisă printr-o secvență de lucru. În cazul bracketilor, acestia sunt poziționați cu precizie în poziția optimă pentru fiecare dinte, si transferați în gura pacientului în aceași poziție folosind indirect bonding.

Economisiți spațiu de depozitare în clinică.

Software-ul digitalizează modelele în 3D, deci există economii semnificative în spațiu.

Flexibilitatea optiunilor clinice.

Software-ul vă permite să planificați fiecare caz de ortodonție pentru aparat fix sau alignere.

Predictibilitatea tratamentului.

Datorită software-ului, puteți compara secvența planificată cu evoluția reală a cazului.

Pe lângă cele enunțate mai sus, veti putea îmbunătăți substanțial și procesul de comunicare cu pacientul:

Explicați în mod clar diagnosticarea și tratamentul. Arătați-i pacientului cum vor arăta rezultatele tratamentului! De asemenea, le puteți arăta imaginile progresului tratamentului, ceea ce va încuraja pacientul,și vor loializa. Pacientul dvs. va înțelege perfect o imagine 3D a anatomiei sale și planificarea 3D cazului. NemoCast stochează toate înregistrările, fotografiile și planificarea fiecărui pacient, gestionându-le într-un mod simplu și permițând accesul rapid la înregistrări în orice moment.