NemoCeph

NemoStudio este o suita de aplicații stomatologice pentru planificarea tratamentului 2D si/sau 3D în: ortodonție, estetică dentară, implantologie și chirurgie ortognată. Cel mai important lucru obținut prin utilizarea acestor aplicații este predictibilitatea tratamentelor printr-o planificare exactă și stabilirea unor scopuri de tratament clare și precise.

NemoCeph

Analiza cefalometrică este necesară în etapa de diagnostic al fiecărui caz ortodontic. NemoCeph este o aplicație extrem de ergonomică care vă ajută foarte mult printr-o serie de funcționalităti

NemoCeph afișează toate metodele importante de analiză cefalometrică de pe piață și poate fi, de asemenea, configurat. Software-ul calculează precis și rapid măsurătorile. Importul înregistrărilor bazate pe serii fotografice vă permite să accesați rapid cazurile.

Import înregistrări pacienți.

Software-ul vă permite să importați cu ușurință fotografiile și radiografiile. Veți putea lucra cu detaliile fotografiilor grație instrumentelor de rotație și scalare.

Analiza facială.

NemoCeph vă permite să efectuați analiza tipului și proporțiilor feței.

Analiza cefalometrică.

Un algoritm step-by-step vă va ghida pas cu pas în trasarea cefalometrică. Un zoom inteligent vă duce automat în regiunea în care este situat punctul cefalometric care urmează să fie poziționat. Instrumentele de procesare a imaginii vă permit să vedeți clar structurile osoase și dentare.

Planificarea tratamentului.

Permite urmărirea prognozării creșterii, conversia cefalometrică CO-CR, planificarea ortodontică (VTO) și chirurgicală ( STO). Aplicția are și funcția de transformare laterală și frontală a feței pacientului odată cu modificarea structurilor dentare și osoase din planificarea de tratament.

Comunicarea cu pacientul și prezentarea de caz.

Folosind prezentarea de diapozitive, veți putea să arătați evoluția tratamentului, de la începutul acestuia. Pacientul va aprecia mult acest instrument.

Pe lângă cele enumerate mai sus veți putea să îmbunătățiți foarte mult și partea de comunicare cu pacienții:

Puteți să arătați pacientului rezultatul preconizat înainte de începerea tratamentului, acest lucru vă va ajuta să măriți numărul de acceptări ale planurilor de tratament!

Nu vă temeți de momentul prezentării cazului pacientului. Cu șabloanele furnizate de NemoCeph, prezentarea cazului va fi extrem de simplă și eficientă!

NemoCeph va afișa înregistrările fotografice organizate cronologic, astfel încât să puteți arăta rapid pacientului cum evoluează tratamentul. Acest lucru îi va încuraja să continue tratamentul și să vină pentru verificări.