Benefit - Sistem de ancoraj palatinal

Ancoraj palatinal Benefit
Sistemul  Benefit este un deschizator de drumuri in ancorajul scheletal pentru ortodontie. Sistemul a fost proiectat special pentru insertia implantelor in zona palatului anterior, unde oferta de tesut osos este mult superioara zonei alveolare, traditional zona de insertie pentru sistemele de ancoraj scheletal.
Prin designul special al componentelor de ancorare, sistemul Benefit aduce un plus major in calitatea si scurtarea duratei tratamentului ortodontic. Avand zona de acoraj departe de radacinile dintilor nu exista nici un pericol de interferenta, astfel incat ancorajul realizat cu sistemul Benefit este complet independent de zona dentara.
Sistemul este compus din doua elemente: implantele Benefit si componentele de ancoraj.  
Implantele Benefit se deosebesc de mini-implatele clasice prin faptul ca au o o gaura interioara cu filet si astfel se pot folosi abutmenturi pentru a ancora aparate ortodontice de implante. 
Implantele Benefit sunt fabricate pe diametre de 2mm si 2.3mm pentru a asigura o stabilitate maxima, avand in vedere fortele mai mari la care sunt in general supuse. Lungimile partilor active ale acestora sunt de 7mm, 9mm, 11mm si 13mm. 
Componenetele de ancoraj sunt folosit in special pentru fabricarea diverselor tipuri de aparate ortodontice, care sa corespunda planului de tratament al medicului. Cele mai utilizate tipuri de aparate le puteti vedea mai jos, insa nu ne limitam doar la acestea.

Pentru informatii complere despre sistemul Benefit descarca Catalog Benefit 2018