NemoSmile Design

NemoStudio este o suita de aplicații stomatologice pentru planificarea tratamentului 2D si/sau 3D în: ortodonție, estetică dentară, implantologie și chirurgie ortognată. Cel mai important lucru obținut prin utilizarea acestor aplicații este predictibilitatea tratamentelor printr-o planificare exactă și stabilirea unor scopuri de tratament clare și precise.

NemoSmile Design

Cu NemoSmileDesign 3D puteți sa planificați zâmbetul pacientului folosind cele mai noi tehnologii 3D.

Calibrarea perfectă este esențială atunci când lucrați cu fotografia. Instrumentele de scalare și de rotire susținute pe ghidajele dentare și faciale de referință orizontale și verticale vă permit focalizați rapid și să vă standardizați fotografiile de diagnosticare. Același lucru se întâmplă și cu modelele. Este important să le calibrați perfect cu fotografia, astfel încât să se adapteze perfect.

Captura și pregătirea înregistrărilor

NemoSmile Design 3D vă permite să importați înregistrări în serie de imagini și să le vizualizați în layout-uri de prezentare bazate pe tipul de serie pe care doriți să-l utilizați.

Analiza 3D a zâmbetului.

Folosind imprimate digitale, NemoSmile Design 3D vă permite să efectuați analiza zâmbet tridimensională a pacienților dumneavoastră. Cartografia fotografică proiectivă poate pune cadrul de referință facial și labial în evaluarea tridimensională a zâmbetului pacienților dumneavoastră.

Mock-up digital.

După ce am identificat punctele de referință și segmentul cu care vrem să lucrăm, alegem dinții din vasta bibliotecă și modificăm poziția, rotația și forma dinților pentru a crea zâmbetul perfect.

Calibrarea foto a mock-up-ului.

După finalizarea modelului mock-up, acesta trebuie să fie calibrat cu o fotografie pentru a crea modelul de mock-up virtual și, ulterior, să efectuați ajustările finale pentru a genera o armonie completă cu caracteristicile pacientului.

Toate acestea vă aduc o serie de beneficii în ceea ce priveste planificarea cazurilor dar și în comunicarea cu pacienții.

Flexibilitate.

Biblioteca completă de programe vă oferă o gamă largă de opțiuni pentru a selecta dinții cei mai potriviți pentru fiecare pacient, pe criterii funcționale și estetice

Acuratețe.

Datorită designului virtual, veți lucra la fotografia reală a pacientului și veți putea regla fiecare detaliu pentru a crea zâmbetul perfect. Veți putea să arătați pacienților dvs. rezultatul final înainte de a începe, ceea ce va îmbunătăți raportul de acceptare și satisfacția pacienților dumneavoastră.

Multidisciplinaritate.

NemoSmile Design 3D poate fi combinat cu alte programe Nemotec dacă doriți să oferiți un plan de tratament digital mai complet.

Arătați pacientului cum va arăta zâmbetul perfect.

Reproiectarea zâmbetelor pacienților și capacitatea de a le arăta cu fotografia lor reală poate crește dorința de a urma tratamentul propus.